Ik ben Nina van Hondengedragscoach Nina van Tilbeurgh uit Bergen op Zoom en honden uit het buitenland hebben een zeer speciale plek in mijn hart.

Met mijn jarenlange ervaring als foster (opvanggezin) van buitenlandse honden in combinatie met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen, help ik eigenaren van deze geweldige honden als het allemaal niet zo rooskleurig verloopt.

Samen met jou bekijk ik wat jij en je hond nodig hebben om allebei gelukkig door het leven te kunnen gaan. Jouw buitenlandse hond verdient het om zich veilig te voelen en een geweldig hondenleven te krijgen bij jou en jij verdient het om van jouw buitenlandse hond te kunnen genieten.

Een goede basis is alles! Dat is het punt waar we terug naartoe gaan en van daaruit ga jij stapjes nemen met jouw buitenlandse hond. Jouw rugzak met kennis gaat groeien en met die goed gevulde rugzak kan jij jouw buitenlandse hond juist helpen om zijn rugzakje wat leger te maken.

Ik werk met individuele coachtrajecten in de praktijk waarbij ik het gehele traject aan je zijde sta. Daarnaast werk ik veel met videobelconsulten/trajecten en bied ik online cursussen aan over buitenlandse honden. Voor welke vorm van begeleiding je ook kiest; niet alleen staat jouw buitenlandse hond centraal, maar ook jijzelf. Jullie zijn immers allebei individuen.

Met volle teugen geniet ik als ik een buitenlandse hond samen met zijn eigenaar op zie bloeien en dat is wat mijn werk zo fantastisch mooi maakt.

Voel je welkom!

Mijn werkgebied ligt binnen een straal van maximaal een half uur rijden vanaf Bergen op Zoom.

Email: info@ninavantilbeurgh.nl
Website is: www.ninavantilbeurgh.nl
Facebookpagina: ninavantilbeurgh