Mijn naam is Sharon van Wijngaarden en ik ben de oprichtster van De Hondenkaravaan. Vanaf het begin van mijn bedrijf heb ik mij gericht op honden en mensen die ‘tussen wal en schip’ vielen. De honden en mensen die niet de passende ondersteuning vonden bij geijkte paden. Daarbij kwamen in het buitenland geboren honden veel terug en door de jaren heen ben ik van alle kleurschakeringen van deze honden gaan houden. Mijn taak als coach is om de mens/mensen achter deze hond deze zelfde liefde te laten ontwikkelen of behouden.

Begonnen samen met mijn partner Jordy telt ons team inmiddels 10 professionals en vrijwilligers die allen deze passie en visie delen. Samen met inmiddels mede-eigenaar van De Hondenkaravaan kijken Simone en ik dagelijks hoe wij jou en jouw hond het beste kunnen coachen en begeleiden. Dit gaat veel al via 1 op 1 sessies en op de locatie die voor jouw hond het beste past. Kort gezegd: wij zijn waar jij ons nodig hebt.

Vanaf april 2021 is De Hondenkaravaan gevestigd in Villa Hondenkaravaan: een verbindend centrum met verschillende faciliteiten geheel gericht op het behouden en verbeteren van hondenwelzijn. Villa Hondenkaravaan is gevestigd in Barendrecht, Zuid-Holland. Ons werkgebied is regio Rijnmond en de Drechtsteden. Wij werken toe naar een concept waarbij mensen door het gehele land ondersteuning en coaching bij ons kunnen vinden. Deze ontwikkelingen zullen in de loop van 2021 meer vorm gaan krijgen.

Vragen? Contact opnemen is altijd mogelijk!

www.hondenkaravaan.nl
www.villahondenkaravaan.nl
Facebook villa hondenkaravaan
Instagram @villahondenkaravaan