Ik ben Ingrid Timmermans en mijn hart ligt al jaren bij de adoptiehond uit het buitenland.

Honden die al best wat hebben meegemaakt en keer op keer weer durven te vertrouwen. In ons mens. Daarnaast zie ik jou naast de hond, soms niet meer wetend wat te doen, allerlei tips en trucs krijgen die niet werken, zelfs veroordeeld worden: “ja, dat heb je met een hond uit het buitenland”.

Ik help zowel baas als hond. Want het gaat om het welzijn van je hond, maar ook om die van jou. Je wilt je hond zo graag een liefdevol thuis geven, maar weet niet meer goed hoe je je hond kunt helpen.

Ik ga jou begeleiden, help je zien en begrijpen waarom je hond doet zoals hij doet. Ik werk vanuit de belevingswereld van de hond. Dit gaat stapje voor stapje, maatwerk. Want jij bent jij en je hond is ook een individu. Jullie relatie is uniek.

Ik werk met 1 op 1 begeleidingstrajecten en kom bij jou thuis. We gaan onder andere vanuit lichaamstaal en rust werken, rekening houdend met jouw grenzen en die van je hond. Steeds uitgaande van het opbouwen van een diepere vertrouwensrelatie en het reduceren van stress.

E-mail: contact@ingrid-timmermans.nl

Website is: https://www.ingrid-timmermans.nl/
Facebookpagina: Ingrid Timmermans - Hond en Baas Begeleiding
Werkgebied: Gelderland, Overijssel, Drenthe, Flevoland, Utrecht en Noord Brabant. Alles in een straal van 120 km rondom Borculo.