De buitenlandse hond is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Castratie- en sterilisatieprojecten, educatie aan kinderen, overleggen met overheidsinstanties en het direct verzorgen van dieren in nood in het buitenland zijn een belangrijk onderdeel van mijn vrijwilligerswerk. De afgelopen jaren heb deze activiteiten uitgevoerd in Bosnië en sinds 2019 zet ik mij in voor de mensen en dieren in Kaapverdië.

Door de jaren heen hebben veel honden uit het buitenland bij mij en mijn echtgenoot Fred gewoond. Honden die door leeftijd of gezondheid weinig kans op het vinden van een nieuwe baas hebben, mogen bij ons het leven komen vieren. Af en toe komt er een opvanghond bij om deze te begeleiden naar een nieuw thuis.

Met de 50-50 shop Steunt dieren met bestellingen kunnen Fred en ik veel goede dierendoelen ondersteunen en met mijn lezing over de Buitenlandse hond geef ik veel hondenprofessionals inzicht in de wereld rondom de buitenlandse hond.

Al deze kennis en ervaring heeft voor een goed gevulde rugzak gezorgd waarmee ik mensen met een buitenlandse hond kan adviseren in het samenleven met hun hond. Ik ben geen gedragsdeskundige maar wel ervaringsdeskundige en adviseer over het samenleven met de buitenlandse hond.

Ik vind het prachtig om, de bij de buitenlandse herplaatser, betrokken mensen te adviseren, enerzijds om een goede plek te vinden, anderzijds om een goede start te maken bij hun nieuwe baasjes.

Als blijkt dat er meer nodig is, kijk ik met je mee naar een passend vervolgtraject.

Email: buitenlandsehond@gmail.com
Facebook: 50-50 shop SDB
Website: Buitenlandse Hond InZicht