GESLAAGD!!

We zijn hartstikke trots op deze geweldige professionals die onze specialisatie hebben gevolgd en met succes hebben afgerond. We vinden het dan ook logisch om ze even flink in het zonnetje te zetten!

 

Hieronder kun je al hun informatie vinden met betrekking tot regio, specialismes en hun belangrijkste gegevens.

Reninka (België)

Website: www.reninka.be
Facebook: Reninka - liefdevolle ondersteuning voor jou en jouw hond
Email: reninkavandendorpe@gmail.com

Werkgebied: Kortenberg (België) en in overleg

Introductie:

Als coach met een specialisatie in buitenlandse honden, ondersteun ik mensen die ergens tegenaan lopen met hun herplaatser. Mijn begeleiding is zacht en liefdevol en mijn visie is gebaseerd op gelijkwaardigheid. Ik bied je inzichten en tools om een diepe wederzijdse vertrouwensband met je hond op te bouwen en dit zonder training.

Daarnaast kan je bij mij terecht als je een hond wil adopteren: ik help je in de zoektocht naar de juiste match.

Wat je vraag ook is, je kan rekenen op een persoonlijke aanpak, op maat van jou en jouw hond.

Renate (Zevenaar)

Website: www.doggyduofun.nl 
Facebook: Doggy Duo Fun
Email: renate@doggyduofun.nl

Werkgebied: Zevenaar en omgeving

Introductie:

Hoi! Ik ben Renate Bartels uit Zevenaar en heb daar mijn kleinschalige hondenschool Doggy Duo Fun. Plezier, samenwerken en bouwen aan een vertrouwensband tussen de mens en de hond staat tijdens de lessen voorop. Alle honden zijn welkom, waar ze ook vandaan komen!
Ik geef basis spelenderwijs lessen en zoekwerk lessen in kleine gemengde groepjes of in privé setting als dat nodig is. Ik kijk waar de hond en de mens goed in is en waar hij hulp bij kan gebruiken. Daarbij kijk ik naar het hele plaatje; het verleden, de achtergrond en de gezondheid van de hond. Ik werk oplossings- en beloningsgericht.

Thirza (Noorwolde-Zuid)

Website: www.sneupenbijwillem.nl
Facebook: Sneupen bij Willem

Werkgebied: Noordwolde-Zuid (Friesland)

Introductie:

Een hond = een hond, ongeacht waar deze vandaan komt. En iedere hond is welkom in de snuffeltuin, dus ook de Buitenlandse hond.

Wolkom by snuffeltuin Sneupen bij Willem!

Hoe mooi is het als je jouw hond vrij en ongestoord zijn neus en andere zintuigen ziet gebruiken in een veilige, omheinde omgeving? Jouw hond in een landelijke omgeving op snuffeltuinavontuur ziet gaan, terwijl jij geniet van de rust en een kopje thee? Een mini-vakantie, een wellness moment voor hond en baas, dat is de snuffeltuin!

Een plek waar de (Buitenlandse) hond eens echt helemaal kan ontspannen, zichzelf kan zijn en mag doen waar hij goed in is. Waar je als eigenaar je hond eens helemaal vrij mag zien en ontdekken wie je hond echt is. Al dat snuffelen en sneupen voorziet in een belangrijke behoefte van een hond, goed voor zijn welzijn en gedrag. En het snuffeltuinbezoek is niet alleen mooi voor het moment, maar is tevens een echte investering.

Is de snuffeltuin ook geschikt voor Buitenlandse honden? Jazeker. Iedere hond heeft andere voorkeuren, angsten en behoeften en dat verdient maatwerk. Ik kijk namelijk naar jouw hond als individu. Samen met jou maken we een plan van aanpak, zodat het voor allen een ontspannen uitje is. Kwestie van voor-denken, omdenken, nadenken en aanpassen.

Nieuwsgierig wat ik voor jouw Buitenlandse hond kan betekenen? Neem gerust contact met me op. Ik heb de opleiding Specialisatie Buitenlandse hond succesvol afgerond en kan daardoor, indien gewenst, helpen meer inzicht te krijgen om jouw hond nog beter te lezen, te begrijpen en te begeleiden.

Oant sjen! Thirza

Patricia (Farmsum)

Website: www.dog-ability.nl
Facebook: DogAbility-Training en Therapie
Email: info@dog-ability.nl

Werkgebied: Groningen, Friesland en Drenthe

Introductie:

Hallo,

Mijn naam is Patricia Geertsema uit Farmsum. Ik ben eigenaar van DogAbility Training en Therapie. Ruim 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de buitenlandse hond en was direct op slag verliefd!
Als gastgezin zijn er veel honden de revue gepasseerd. Allemaal hun eigen verhaal en dat vraagt om persoonlijke begeleiding. Dat geld ook voor jou als eigenaar, we zijn niet allemaal gelijk.

Zoek je begeleiding? In de zoektocht naar de buitenlandse hond? Of loop jij tegen vragen/problemen aan? Ik kijk niet alleen naar je hond maar ook naar wat jij nodig bent. In gezinnen vanuit de gezinsdriehoek en in privé lessen.

Mijn aanbod in het korrt: Prive lessen. Mantrailen, Hond & kind Specialist, Specialist buitenlandse hond, Training op maat.

Marsha (Amsterdam)

Website: www.personalpaws.nl
Facebook: Personal Paws individuele hondenuitlaatservice en hondentrainer 
Email: info@personalpaws.nl

Werkgebied: Amsterdam

Introductie:

Ik ben Marsha van Personal Paws, ik ben welzijnsgerichte hondentrainer in Amsterdam.

Ik help jou bij de opvoeding van je puppy of Buitenlandse Hond. Samen gaan we kijken naar de behoeften van jouw hond en hoe jullie samen leren ontspannen in een stadse omgeving.

De trainingen vinden bij jullie thuis plaats zodat we kunnen werken in jullie vertrouwde omgeving.

Maaike (Enschede)

Website: Hondenschool Maaike
Facebook: Hondenschool Maaike Enschede
Email: info@hondenschoolmaaike.nl

Werkgebied: Bij de mensen thuis in Enschede en omgeving.

Introductie:

Ik ben eigenaresse van Hondenschool Maaike uit Enschede. Ik begeleid mensen en gezinnen bij hun thuis met het opvoeden en trainen van hun hond. Hierbij is het uitgangspunt de hulpvraag/trainingsdoelen van jou en in deze 1 op 1 begeleiding kijk ik wat er op dat moment nodig is en daar pas ik de les op aan; maatwerk en welzijn voor hond en mens is voor mij erg belangrijk.

Daarnaast kan ik aan de hand van een adviesgesprek jou adviseren en voorbereiden op de komst van een herplaatser uit een Nederlands asiel of uit het buitenland.

Maar ook vlak na de adoptie van een hond sta ik voor je klaar met gewenningslessen, om je te begeleiden en jouw vragen te kunnen beantwoorden om jouw nieuwe hond een optimale start te geven in diens nieuwe omgeving, jullie onderlinge band te versterken en samen leuk bezig te zijn.

Fabina (Apeldoorn)

Website: www.flexdogs.nl
Facebook: Hondenschool Flexdogs
Email: fabinamos@upcmail.nl

Werkgebied: Apeldoorn en omstreken

Introductie:

Ik ben Fabina Mos en heb in Apeldoorn mijn eigen hondenschool genaamd FLEXDOGS. Ik ben Kynologisch Instructeur en je kunt bij mij terecht voor het opvoeden-begeleiden en trainen van je hond vanaf 9 weken. Tevens geef ik praktijkspeuren en Hoopers lessen.
Tijdens de les kijk ik waar de cursist en hond goed in zijn of waar ze nog hulp bij nodig hebben. Ik zet hierop in om door middel van verschillende oefeningen aan te bieden in
spelvorm zodat met plezier voor 2 gewerkt kan worden aan het versterken van de onderlinge band. Ik gebruik hiervoor een beloningsgerichte methode met voer - stem of speeltje. Mocht je het prettiger vinden om privélessen te volgen dan is dat ook mogelijk.

Ook geef ik advies en begeleiding bij de buitenlandse adoptie hond en herplaatsers uit binnen- en buitenland. Vanaf het moment van zoeken naar een goede stichting t/m het begeleiden bij jullie thuis en eventuele nazorg afspraken kun je bij mij terecht.

Juliette (Portugal)

Website: Adopt a Dog Holiday Portugal
Facebook: Adopt a Dog Holiday Portugal
Email: jet@abelenda47.com

Werkgebied: Portugal

Introductie:

Mijn naam is Juliette Spierings. Al meer dan 30 jaar woon ik in Midden-Portugal en ik heb goede kontakten met verschillende kleinschalige en betrouwbare opvang adressen hier in de buurt. In overleg met jou ga ik op zoek naar de hond die bij je past.

Hier in Portugal maak je in alle rust kennis met de uitgekozen hond. Op onze Quinta da Abelenda genieten jullie samen van de prachtige natuur, leren jullie elkaar kennen en bereid je je hond en jezelf voor op de aanstaande reis en het nieuwe begin bij je thuis. Tijdens je verblijf begeleid ik jou en je hond in alle stadia van dit bijzondere proces.

Weer terug thuis in Nederland of België kan je gebruik maken van een netwerk van specialisten die, evenals ik, hond en mens vriendelijk werken en je desgewenst verder kunnen helpen.

En verder...

Wij werken samen met een team van deskundigen met ervaring in het begeleiden van honden in het algemeen en honden uit het buitenland in het bijzonder.

Heb je een vraag over gedrag of begeleiding van je hond uit het buitenland? Neem dan contact op met ons of direct met één van onze experts. Zij kunnen je mogelijk handvatten geven waarmee je verder kunt. Zodra blijkt dat er deskundige begeleiding nodig is, kun je bij hen klant worden. Uiteraard gelden dan hun voorwaarden en tarieven.

Werkt geen van onze specialisten in jouw omgeving? Of wil je eerst overleggen wat de beste vervolgstappen zijn?
We helpen je graag verder.

Online InZichtsessie:

Loop je ergens tegen aan met je hond? Zoek je hulp, maar weet je niet waar en hoe? Twijfel je over je aanpak, of dat je het allemaal wel goed doet met je nieuwe aanwinst?

Maak dan gebruik van ons prachtige aanbod: InZicht Sessie voor de Buitenlandse hond.

Je krijgt een Zoom sessie met Suze en cursisten uit onze opleiding, waarin je alles kunt bespreken waar je tegenaan loopt.

De kosten? We vragen je een vrijwillige donatie te doen. Deze donatie gaat volledig naar verschillende goede hondendoelen in binnen- en buitenland.

Aanmelden kan via een privé bericht naar de pagina van De Buitenlandse hond, of via ons contactformulier

Nieuwsbrief april 2024

You May Also Like