In mei...

...leggen alle vogels een (gekookt) ei, want na alle stortbuien is het eindelijk lenteweer met hier en daar zelfs een behoorlijk zomerse dag. Onze honden moeten echt weer een beetje wennen aan de warmte. Rustig opbouwen en lekker veel slapen tussendoor.

De afgelopen weken waren nogal druk voor ons aangezien we ook betrokken zijn bij de opvang van schildpadden, het mooie weer brengt een hoop meldingen met zich mee. Meer over de opvang kun je hier lezen.

Maar niet alleen schildpadden vonden ons huis, ook tijdelijke logeerhonden. Tijdens de vakanties logeren hier regelmatig honden die op een andere plek niet goed kunnen aarden.

Lieve Roemeense Hugo (op de foto hiernaast) kwam de afgelopen twee weken bij ons logeren, ontzettend gezellig. Daarnaast kwam Griekse Cosmo een paar dagen en sinds het weekend logeert Roemeense Prinz bij ons. We genieten van al die verschillende karakters en de combinatie met onze honden.

Hoe doen jullie dat eigenlijk met vakanties? Pension, hond mee, niet op vakantie? We zouden het leuk vinden als jullie ervaringen met ons delen! Stuur jouw verhaal naar buitenlandsehond@gmail.com!

In gesprek met Sadri van Animals Kosovo

Vanuit Buitenlandse hond steunen we een aantal initiatieven die aansluiten bij onze overtuigingen, normen en waarden. Eรฉn van die initiatieven is Ani-kos, oftewel Animals Kosovo.

We hadden een leuk gesprek met oprichter Sadri Sopi over zijn drijfveer en wat de stichting doet.ย We hopen echt dat deze stichting een succes wordt, de dieren en vrijwilligers verdienen het dubbel en dwars!

PS wees gerust, geen nare beelden in het filmpje!

Kijk hieronder het volledige gesprek

Het meest hilarische topic ooit!

We vroegen onlangs op de pagina en in de eigenarengroep (alleen te zien als je lid bent) wat het meest smerige was waar je hond ooit in heeft gerold.

Wat een geweldige antwoorden kwamen er allemaal, we hebben echt in een deuk gelegen. Kijk snel naar alle reacties, het is echt fantastisch om te lezen!

Bij ons was het in ieder geval een dode zeehond, dat was echt het smerigste wat we ooit geroken hebben, een combinatie van rottend vlees en vis, bah! Met raampjes open en kokhalzend terug naar huis in de auto!

Geslaagd!

Marjolijn Quint is geslaagd voor de Specialisatie!

Gefeliciteerd Marjolijn, we vinden het geweldig dat je bij ons team hoort. Marjolijn werkt in de omgeving Rotterdam.

Haar website is: www.hondenspecialistmarjolijnquint.nl

 

6000 leden in onze eigenarengroep!!

Echt supertof dat er zoveel baasjes van een buitenlandse herplaatser zijn die onze groep weten te vinden!
Wil je ook lid worden? Dat kan, vul de 3 vragen in die gesteld worden en dan laten we je toe.

Klik op deze link, dan kun je het verzoek om lid te worden indienen: https://www.facebook.com/groups/317021979507747/

Heb je ons boek al?

๐‡๐จ๐จ๐Ÿ๐๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ค ๐Ÿ“ ๐‰๐ž ๐ ๐š๐š๐ญ ๐ž๐ซ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ

Ons boek biedt ook echt hele praktische informatie, zoals bijvoorbeeld in hoofdstuk 5, daarin gaan we in op het echt adopteren van de hond en het verwelkomen in jouw leven!

Een klein stukje uit de tekst van hoofdstuk 5:

"๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ!

๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ.

๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต.

๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต, ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ, ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ชรซ๐˜ญ๐˜ฆ, ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ต ๐˜ท๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ, ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ!

๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฐโ€™๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ, ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ค๐˜ฉ".

Klik hier voor meer informatie over de inhoud en om te bestellen.

P.S. Wist je dat we met de opbrengst ook goede hondendoelen in binnen- en buitenland steunen? We zijn dan ook heel erg blij met de aankoop van de boeken en danken alle kopers namens de dieren in nood!

Suze en Grimlock uit Kroatiรซ

Met vriendelijke groet,

Suze Steenbergen
Buitenlandse HondInzicht

P.S. Ken jij iemand die een buitenlandse hond wil adopteren? Stuur hem dan deze link naar ons Ebook toe, dan weet je zeker dat hij of zij goed geรฏnformeerd keuzes kan maken.

Like onze Facebookpagina De buitenlandse hond en blijf op de hoogte!

Samenleven met een buitenlandse hond, daar is veel over te delen! Word lid van onze Facebook ledengroep voor eigenaren Ik heb een buitenlandse hond.

Nieuwsbrief mei 2024

You May Also Like