Beste lezer!

Typen, appen, zoomen, proberen te slapen, honden verzorgen, typen, o ja we hebben nog andere dingen te doen, typen, appen, zoomen… repeat…

Als mensen ons vragen hoe onze zomer was, vertellen we dat op vakantie waren in ons hoofd, samen met onze laptop. Want het staat er wel grappig, maar dit is wel hoe het was. Een pittig, maar prachtig project!

De komende weken

Onze teksten en foto’s gaan aankomende week naar de uitgever. Alles wordt dan door de vormgever in een boekvorm gegoten. Daar zit flink wat werk in, met duizenden woorden en heel veel foto’s.

Als uitgever, vormgever en wij tevreden zijn geven we er de spreekwoordelijke klap op en wordt het boek gedrukt. We hopen dat we begin december het eerste exemplaar in handen hebben.

Wat kun je verwachten?

Ons boek gaat over de buitenlandse herplaatser en informeert over de herkomst van de honden, over een goede adoptieprocedure, hoe jij een juiste match kunt vinden en wat je in het samenleven met je adoptiehond allemaal tegen kunt komen.

We hebben onze eigen informatie opgedeeld in kennis, tips en ervaringen zodat je echt wordt meegenomen in het proces vanuit verschillende invalshoeken. Daarnaast staan er twintig interviews in met mensen die de buitenlandse herplaatser een warm hart toedragen. Een natuurlijk heel veel foto’s! Aandoenlijke, mooie en soms ook trieste beelden, het geeft een mooi beeld van de realiteit.

Wat en hoe?

Verkoop: begin december 2023
Voorverkoop: 22 september 2023
Aantal pagina’s: circa 200
Vorm: hardcover, geen ebook optie
Prijs: rond € 35,00 dit weten we pas zeker als het aantal pagina’s bekend is. Aangezien we iets meer geschreven hebben, dan vooraf was beraamd, is de prijs nog even onzeker.

Wil jij een bericht zodra de voorverkoop start?

Mail dan naar buitenlandsehond@gmail.com
Als je het leuk vindt, vertel ons dan ook gelijk waarom je interesse hebt in ons boek. Dat horen we graag!

Duim nog even om ons te steunen met de laatste loodjes!

De volgende Grenzeloze hondenliefde is weer in vertrouwde opzet.

Met vriendelijke groet,

Suze Steenbergen en Marleen van Baal
Initiatiefnemers Buitenlandse HondInzicht

P.S. Ken jij iemand die een buitenlandse hond wil adopteren? Stuur hem dan deze link naar ons Ebook toe, dan weet je zeker dat hij of zij goed geïnformeerd keuzes kan maken.

Like onze Facebookpagina De buitenlandse hond en blijf op de hoogte!

Samenleven met een buitenlandse hond, daar is veel over te delen! Word lid van onze Facebook ledengroep voor eigenaren Ik heb een buitenlandse hond.

Nieuwbrief september 2023

You May Also Like