December

Een maand om terug te kijken op een geweldig jaar.

Onze community groeit en het bereik van onze pagina neemt toe. Daar zijn we heel blij mee, want hoe meer mensen we bereiken, hoe beter. Ons doel is meer kennis bij eigenaar en professional over de aanschaf van en het samenleven met de buitenlandse herplaatser te vergroten.

Onze opleiding wordt gevolgd door enthousiaste en gemotiveerde hondenprofessionals, ons boek is uitgekomen, de eigenarengroep heeft de 5.000 leden overschreden en we zijn het jaar zonder kleerscheuren doorgekomen. Laten we ervoor zorgen dat dat laatste ook rond oud en nieuw gaat gebeuren, want met al dat vuurwerk houden we ons hart vast.

 

Over vuurwerk gesproken...

Marleen schreef eerder al een blog over honden en vuurwerk. Daarin geeft ze je handvatten over de dagen rondom oud en nieuw en wat dat betekent voor jouw hond.

Afgelopen week deelden we op facebook een artikel van Michel Berendsen over wat voor ondersteuning er is om het allemaal wat minder stressvol te laten verlopen.

Wat je ook doet, hou het veilig!

Het leukste Kerstcadeau van 2023!

Ons boek 'De buitenlandse hond, alles over adoptie en samenleven' wordt enorm positief ontvangen.
En wat zijn we daar blij mee! Een paar veelgehoorde reacties:

"Ik kan 'm niet wegleggen, het leest heel fijn"
"Zoveel eyeopeners, wat had ik dit graag eerder geweten!"
"Nu begrijp ik mijn hond opeens veel beter"

Wil jij jouw boek onder Kerstboom? Voor jezelf of voor een hondenvriend?
Bestel 'm dan vandaag nog! Klik hier voor meer informatie over de inhoud en om te bestellen.

Naomi had eerder een InZicht sessie bij ons en deelt haar ervaring

Afgelopen zomer hebben wij een zoomgesprek aangevraagd met Suze en haar team. De angsten van Raya schoten door het dak en we hadden geen ideeën meer wat we nog konden proberen. Meerdere gedragstrainers, meerdere trainingstechnieken, aanpassingen in huis, supplementen etc... niets leek echt te helpen.

Het enige wat we nog niet geprobeerd hadden was angstmedicatie aangezien ik hier heel negatief tegenover stond. Tijdens het gesprek heeft Suze de werking van gedragsmedicatie (te verkrijgen via een dierenarts) uitgelegd en dat stilaan werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. Vooral dat 'mijn' hond niet hoefde te veranderen of sloom ging worden gaf de doorslag.

We zijn nu 6 maanden verder en wat zijn we blij dat we dit advies gevolgd hebben! Nee het is geen wondermiddel en af en toe is het nog altijd wat moeilijk, maar we hebben zoveel meer positieve ervaringen. Raya is zoveel rustiger in haar hoofd en daardoor ook in de wereld. Ze gaat met grote stappen vooruit en krijgt steeds meer vertrouwen in alles wat we met haar ondernemen . Zelfs alleen thuisblijven is dankzij de vele uren training in combinatie met de medicatie steeds langer mogelijk. Alleen maar lovende woorden dus!

Voor iedereen die nog twijfelt voor een gesprek aan te vragen... het is een echte aanrader!

Foto van de maand: Raya van Naomi Geyskens

De laatste lesdag!

Zaterdag 16 december organiseren we de laatste online lesdag.

Wil je de opleiding bij ons volgen? Dan is het bijwonen van de lesdag verplicht.

Het liefst geven we weer live op locatie de lesdag, dus heb jij een hondenschool, ben je dierenarts, heb je een uitlaatservice of ben je actief binnen de hondenwereld op welke andere manier dan ook, laat het weten! De lesdag is geschikt voor professionals en eigenaren en kan aangepast worden naar een specifieke behoefte.

Inschrijven voor 16 december kan nog snel via deze link!

Met vriendelijke groet,

Suze Steenbergen en Marleen van Baal
Initiatiefnemers Buitenlandse HondInzicht

P.S. Ken jij iemand die een buitenlandse hond wil adopteren? Stuur hem dan deze link naar ons Ebook toe, dan weet je zeker dat hij of zij goed geïnformeerd keuzes kan maken.

Like onze Facebookpagina De buitenlandse hond en blijf op de hoogte!

Samenleven met een buitenlandse hond, daar is veel over te delen! Word lid van onze Facebook ledengroep voor eigenaren Ik heb een buitenlandse hond.

Nieuwsbrief december 2023

You May Also Like