Januari

De afgelopen weken hebben we zo nu en dan een korte pauze ingelast om het voorbije jaar wat te verwerken, want wat was er een hoop gebeurd. Ondertussen hebben we de draad weer volledig opgepakt en maken we plannen voor komend jaar. Want van stilzitten is natuurlijk geen sprake!

Steeds meer eigenaren weten ons te vinden met het verzoek om informatie of hulp. Dat vinden we echt fantastisch. Toch ook een kleine kanttekening; we kunnen onmogelijk toveren en alle problemen direct oplossen en we helpen niet met het herplaatsen van honden.

We richten ons echt op informatievoorziening naar eigenaren en professionals. Voor gedragstherapie zul je als eigenaar uiteindelijk toch echt bij een gedragstherapeut moeten aankloppen. Uiteraard kijken wij met liefde naar een geschikte professional bij jou in de buurt!

Over samenwerking met professionals gesproken…

Inmiddels hebben vier geweldige cursisten de opleiding bij ons afgerond. Dat betekent dat we met een gerust hart naar ze doorverwijzen.

Thirza, Patricia, Reninka en Renate zijn nu aangesloten bij ons team. Binnenkort wordt de website bijgewerkt met alle adressen.

BRRRRRRRRRRR....

De echte winterkou komt bij vlagen, op Doggo.nl staan mooie tips hoe je het voor jouw hond veilig en comfortabel houdt. Doggo.nl is een van onze partners, een website bomvol informatie en dus een absolute aanrader.

Over Doggo.nl: Doggo.nl heeft als doel informatie te verschaffen aan hondeneigenaren en -professionals om zo hondenwelzijn te bevorderen. Het opvoeden en houden van een hond gaat met vallen en opstaan en dan is het prettig om goede up to date informatie tot je beschikking te hebben.

De artikelen op de website worden geschreven door specialisten in hun vakgebied zoals gedragsdeskundigen, dierenartsen en hondentrainers.

De aankomende periode staan weer een paar events gepland!

Op 22 januari staan we jullie graag persoonlijk (online) te woord met betrekking tot onze opleiding. Je kunt je hier inschrijven voor het gratis webinar.

Op 10 februari staat er een interactieve lesdag gepland.  Deze lesdag heb je nodig om de opleiding te kunnen volgen, het is onmisbare basis informatie voor iedereen die onze opleiding wil volgen. De komende lesdagen worden gepland in overleg met geïnteresseerden.

Wil je de lesdag volgen? Laat het weten via buitenlandsehond@gmail.com.

Kletsen met Mascha!

Suze sprak onlangs met Mascha over haar ervaringen rond de adoptie van haar Puk.

De liefde straalde er vanaf, veel kijkplezier!

Bestel hem snel!

De eerste druk van ons boek 'De buitenlandse hond, alles over adoptie en samenleven' is bijna uitverkocht.
Dus bestel hem snel, want misschien dat het even duurt voordat we de tweede druk binnen hebben.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud en om te bestellen.

P.S. Wist je dat we met de opbrengst ook goede hondendoelen in binnen- en buitenland steunen? We zijn dan ook heel erg blij met de aankoop van de boeken en danken alle kopers namens de dieren in nood!

cover en achterflap Boek BHIZ

Met vriendelijke groet,

Suze Steenbergen en Marleen van Baal
Initiatiefnemers Buitenlandse HondInzicht

P.S. Ken jij iemand die een buitenlandse hond wil adopteren? Stuur hem dan deze link naar ons Ebook toe, dan weet je zeker dat hij of zij goed geïnformeerd keuzes kan maken.

Like onze Facebookpagina De buitenlandse hond en blijf op de hoogte!

Samenleven met een buitenlandse hond, daar is veel over te delen! Word lid van onze Facebook ledengroep voor eigenaren Ik heb een buitenlandse hond.

Nieuwsbrief januari 2024

You May Also Like